Medium Sandra


30 april 2018 - Blog

Op zoek naar antwoorden

Tags:

Vaak ben je opzoek naar antwoorden en inzichten als je niet meer goed weet welke kant je op moet. Je wilt antwoorden op de vragen waar niemand een antwoord op heeft, je wilt inzichten in bepaalde situaties waarin je niet goed weet wat je ermee moet. Antwoorden en inzichten heeft iedereen weleens nodig. Iedereen heeft in intuitie, sommige luisteren hier altijd naar, anderen wat minder. Als je diep naar je eigen onderbuik gevoel luistert, dan vind je vaak je antwoorden en inzichten in jezelf. Helaas, is het lastig om dit gevoel zuiver te kunnen waarnemen als het jezelf betreft.
Laat dit je niet onzeker maken, dit is een heel normaal. Wij mensen hebben namelijk de gewoonte om te denken en te malen. De gedachten die we hebben in situaties die ons aan het hart gaan, worden naar mate we er meer over nadenken, vaak negatief. Deze negatieve gedachten, verdoezelen je onderbuik gevoel. Dit is precies de combinatie die het ons erg lastig maakt om naar onze eigen gevoel te luisteren.

Je kent het vast wel, die tegenstrijdigheid in jezelf. Je denkt het een maar voelt het ander. Dit zijn vaak de momenten dat je opzoek bent naar antwoorden en inzichten.
Deze momenten zijn niet raar, maar volledig normaal. Op dit soort momenten is het erg belangrijk om met beide benen op de grond te blijven staan, terug te gaan naar je onderbuik gevoel. Het is de kunst om op dit soort lastige momenten te luisteren naar jezelf. Je voelt de antwoorden en inzichten vaak al in jezelf. Natuurlijk kunnen onze mediums en paragnosten je hier bij helpen, maar als je durft te vertrouwen op je gevoel, kun je dit ook zelf. Dit vergt wel een dosis zelfkennis en de durf om oprecht je ego te laten varen. Je gedachten te laten gaan, los te laten en echt terug te gaan naar jezelf en je eigen innerlijk.

Team Medium Stars

Terug naar blog overzicht