Medium Sandra


25 juli 2016 - Blog

Boodschappen van Boven..

Tags:

Iedere dag krijgen we boodschappen van boven. Van engelen, de kosmos, onze gidsen etc. Deze boodschappen willen ons iets vertellen. Deze boodschappen noemen we ook weleens ‘een teken’.
En ik moet toegeven, soms hebben onze gidsen ook wel een beetje humor!

Een veer op je pad, een vlinder die om je heen vliegt, een liedje op de radio, munten, dubbele getallen, het zelfde woord dat telkens weer terug komt en zo kun je een hele waslijst maken denk ik. Deze tekens kunnen op de gekste momenten op je pad komen, besef dan dat het een boodschap is van boven. Er wordt gezegd dat veren boodschappen zijn van engelen en dat iedere veer een andere betekenis heeft. De dieren van wie de veren afkomen, worden bij de indianen ook wel totemdieren genoemd (hier komen we nog wel eens een keer op terug). Dubbele getallen komen ook van de engelen, ieder getal heeft zijn eigen boodschap en vertegenwoordigd een ander (innerlijk) proces.
Een vlinder wordt vaak gezien als een bezoekje van iemand uit gene zijde of dat er goed nieuws onderweg is.

Natuurlijk kan ik niet alle boodschappen uitleggen in een verhaal en ook niet alle boodschappen hier beschrijven of benoemen, maar dat het bijzonder is, dat weten we zeker!

Realiseer je, dat deze boodschappen niet alleen iets willen vertellen maar dat de grondslag ligt in;
De engelen, de gidsen, de kosmos, het universum is er voor je! Ze vergeten je niet.. ze zijn met jou en met jouw proces bezig. Ze staan voor je klaar! Ze horen je gedachten, ze voelen je verdriet en je vreugde, ze vergeten je niet.
Soms lijkt het, alsof ze vergeten dat wij simpele wezens zijn met een ego die vaak de overhand neemt en dat niet iedereen zo gevoelig is, intuïtief of spiritueel, maar weet dat dit niet het geval is.
Houd vertrouwen, in elk proces waar je in komt of waar je in zit.
Houd vertrouwen, ook al schreeuwt je ego iets anders.

Wij hebben helaas niets te willen en het ego is handig voor praktische zaken en praktische overwegingen. Het universum dwingt ons om in ons gevoel te duiken en ons ego wilt vaak iets anders.. Maar we hebben niets te willen (niet altijd dan hé)

De huidige energie waarin we ons verkeren heeft alles te maken met de maan en de energie die daar bij hoort.. Het oude loslaten en het nieuwe toelaten, maar hierdoor wilt ons ego ook nog weleens in de knel komen. Onthoud dan, vertrouw op je gidsen, je intuïtie, de engelen, de kosmos.. Het hele Universum!
Je staat er niet alleen voor..

Namasté

Terug naar blog overzicht