Medium Sandra


5 mei 2016 - Blog

Medium? Paragnost? Wat is dat eigenlijk?

Tags:

Wat doet een medium? Wat doet een paragnost? De betekenis van een het woord ‘medium’ is niet bepaald eenduidig. De termen paragnost, helderziende, waarzegger en medium betekenen in feite hetzelfde alleen in functie zijn deze anders. 

Een medium kun je zien als een ‘doorgeefluik’, deze staat in contact met bijvoorbeeld engelen of zielen van overledenen. Zij krijgen vaak beelden te zien vanuit het ‘derde oog’ of zij krijgen symbolen door van de engelen dan wel de zielen van overledenen. Een medium is kort gezegd dus eigenlijk een doorgeefluik voor communicatie tussen gene zijde en onze wereld.
Een paragnost maakt vaak gebruik van tarotkaarten, pendel, Lenormand kaarten etc. En geven je antwoord op vragen over het verleden, heden en toekomst. Een paragnost weet haarfijn de spirituele wijsheden die om je heen hangen op te pikken. Zij kunnen je eigen gevoel goed vertalen naar woorden.

Natuurlijk is bij ieder medium en bij iedere paragnost de gaven anders. Sommige mediums zijn tevens paragnosten en andersom. Als we spreken over het verschil tussen een medium en een paragnost, is het grootste verschil dat een medium weet te communiceren met gene zijde, als je dit al een verschil kunt noemen. Ook paragnosten communiceren indirect met gene zijde, hoe krijgen zij anders de antwoorden op al je vragen?

Je kunt eigenlijk stellen dat of de persoon nu medium is, een paragnost, een waarzegger, helderziende, helderwetende etc. (geef het beestje maar een naam) Een ieder communiceert op zijn eigen manier met gene zijde.

Terug naar blog overzicht